Hottub huren in Limburg

Bij RLXD.nl kun je een hottub huren voor in regio Limburg wat gratis word bezorgd! De luxe houtgestookte hottubs hebben voorgevormde zittingen, zijn uitgerust met LED verlichting en zijn voorzien van luxe hoofdsteunen. En mocht je nou jezelf afvragen hoe deze in je achtertuin krijgen? Dankzij ons speciale frame is de RLXD hottub super eenvoudig verticaal te vervoeren. We kunnen vrijwel overal komen, een poort van 110 cm breed is genoeg.

Houtgestookte mobiele hottub

Onze houtgestookte hottub biedt plaats voor minimaal vijf a zes personen. De huurprijs is inclusief bezorgen, opbouwen en afbouwen. Hottub schoonmaken? Dat doen wij voor je! En om ’t helemaal aantrekkelijk te maken, krijg je ook nog eens een gratis welkomstpakket van ons.

Jouw eigen prive sauna in je achtertuin

Maak gebruik van onze super relaxte combi deals en combineer een verhuur hottub sessie met een bezoekje aan je eigen privé sauna! Naast onze hottubs, kunnen we namelijk ook een barrelsauna in je achtertuin plaatsen. Of wat denk je van een OFYR huren, buiten koken om je wellness experience helemaal af te maken. Eten bereiden met een OFYR is veel meer dan zomaar even barbecueën. Het is een experience an sich, voor zowel de chef als voor de toeschouwer.

Hot tub Add-ons!

Bij RLXD.nl gaan we nét wat verder dan zomaar even een houtgestookte hottub leveren. We weten immers zelf als geen ander weten hoe het is om te genieten. Daarom hebben we een aantal add-ons ontwikkeld die je hot tub experience nog beter maken!

Hottub Sfeerverlichting
Wat dacht je van extra verlichting? Vanwege onze modulaire systeem kunnen we de hottub leveren met super gezellige sfeerverlichting en heb je hier zelf geen omkijken meer naar. Op een 230v aansluiting of met batterijen, no strings attached!

Hottub Dranktray
Laten we gewoon eerlijk zijn. Bij genieten hoort ook een lekker drankje. Hiervoor hebben we speciale drankhouders ontwikkeld. Ze sluiten perfect aan bij de hottub!

Hottub dak
Het is werkelijk fantastisch om in de regen in een warme hottub te zitten. Maar meningen verschillen. Daarom leveren we ook spantent dakjes. Ook handig als je in de buurt van een boom wilt staan of geen inkijk van boven af wilt hebben!

Hottub Privacy scherm
Niet iedereen in de buurt hoeft mee te gluren als je aan het ontspannen bent in de hottub. Bij RLXD.nl snappen we dat als geen ander. Daarom geven we je de keuze om extra privacy schermpjes mee te bestellen. Nooit meer gluren bij de buren;).

RLXD Hexdeck vlondervloer
Heb je net een overheerlijke hottub sessie gehad, dan zit je niet te wachten op vieze voetjes. Snappen we helemaal bij RLXD.nl, want we zijn zijn zelf ervaringsdeskundigen. Daarom hebben we een superfijn, modulair vloertje ontwikkeld dat perfect aansluit bij het design van onze hottub.

RLXD MAATWERK?
Speciale wensen voor je bruiloft, privé feest, vriendenweekend, festival of product lancering? Toby maakt het voor je. Stuur hem even een berichtje!

Voordeel van een hottub

Vaarwel stress! In het warme water van de houtgestookte hottub worden je spieren tot 90% ontlast. Hierdoor komt je lichaam maximaal tot rust. Hierdoor slaap je na een heerlijke hottub sessie serieus écht goed. En daarnaast, laten we wel wezen, is een houten hottub in de tuin natuurlijk gewoon een prachtige blikvanger!

Hottub huren in Limburg

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *