OFYR verhuur

hottub verhuur

Wie een OFYR vuurschaal aanschaft, haalt zo veel meer dan een barbecue in huis. Sterker nog, vergeet barbecueën. Als je eenmaal kennis hebt gemaakt met onze OFYR verhuur begrijp je waarom. Dan wil je niks anders meer. OFYR neemt je namelijk mee naar koken in z’n aller puurste vorm. Zoals het vroeger ooit ontstaan is. Buiten, op open vuur. Met vrienden en familie erom heen. OFYR is bedacht en ontworpen vanuit het principe dat we omringd met goed gezelschap samen genieten van lekker eten en mooie dingen.

Uniek design & extreem veelzijdig

De vuurschalen / kooktoestellen van OFYR onderscheiden zich alleen al door hun unieke ontwerp en zijn stuk voor stuk een lust voor het oog. Zelfs als ze niet worden gebruikt, zijn ze een prachtige aanvulling voor iedere omgeving. Maar OFYR is veel meer dan dat. Het is een nieuwe manier van buiten koken en tegelijkertijd een hartverwarmend kampvuur. Bakken op de plaat, direct grillen op het vuur, of langzaam laten garen; alles is mogelijk. Jij bepaalt.

OFYR verhuur

Tips & advies

Je OFYR vuurschaal werkt het beste nadat hij enkele keren is gebruikt en de olie goed in de plaat is gebrand. Dan is het bakproces optimaal en is de plaat beschermd tegen roesten wanneer hij niet wordt gebruikt. Als je voor de eerste keer gaat stoken dan raden we aan om de eerste 20 – 25 minuten met een klein vuur te beginnen, en daarna het vuur groter te maken. Zo voorkom je dat de plaat zich hol trekt.

Schoonmaken & onderhoud

Een OFYR kooktoestel is in tegenstelling tot bijvoorbeeld een ‘gewone’ barbecue ongelooflijk eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Resten en olie verdwijnen bijna vanzelf in het vuur het de plaat laat zich eenvoudig reinigen met een spatel en een doek die is ingewreven met olie. Even af laten koelen en hij is weer klaar voor gebruik.

Uitbreidingen en accessoires

Met OFYR raak je nooit uitgekookt! Het merk heeft een breed scala aan fantastische uitbreidingen en slimme accessoires die het kookgenot van de buitenkok naar het hoogste niveau tillen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Maak van je tuin een echte volwaardige buitenkeuken door je opstelling uit te breiden met een tafel voor je kamado barbecue of een mise-en-place tafel. Of pak het om te beginnen wat kleiner aan met de originele OFYR gereedschappen zoals de spatel, tang of buffadoo. En wist je dat je jouw OFYR ook kan omtoveren tot pizza-oven of Braziliaanse grill?

OFYR huren in combinatie met een sauna of hottub?