Sauna huren

Wil je een sauna huren? Onze Barrelsauna is houtgestookt en biedt plaats voor 4 tot 5 personen. Even lekker ontspannen en helemaal zen worden in je eigen sauna. Niet voor iedereen weggelegd, denk je misschien. Guess what? Het kan dus wél! RLXD.nl brengt de voordelen van een sauna naar je toe. Letterlijk en figuurlijk. Want onze barrelsauna’s passen door een doorgang van slechts 220 cm. En we halen ‘m ook weer op, zonder gedoe. Hoe RLXD is dat?!

Wellness beleving in jouw achtertuin met een houtgestookte Barrelsauna

Onze luxe Barrelsauna is ideaal voor locaties waar geen stroom aanwezig is: We plaatsen de aanhanger, hout in de kachel en binnen 30 a 45 minuten is jouw sauna al op temperatuur! En om het nog helemaal relaxed te maken, wij komen de mobiele sauna gratis brengen binnen een straal van 80 km vanuit Weert!

Mobiele Sauna huren experience

Lekker helemaal ontspannen in je eigen achtertuin; dat kan! Onze barrelsauna’s zijn niet alleen leuk om naar te kijken, ze zijn ook nog eens praktisch. En dat is belangrijk. Want ‘even’ een sauna huren, is – vooralsnog – nog niet bij iedereen top of mind. En dat is precies waar wij verandering in gaan brengen. RLXD.nl maakt een sauna bereikbaar!

Welke kies jij?