Hottub verhuur

hot tub huren

Eenmaal ondergedompeld in het warme water van een houtgestookte hottub, dan weet je het. Hier was je aan toe! En dat is mogelijk met onze Hottub verhuur! Even lekker een paar uurtjes intens genieten. En dat doet wat met je! Want chillen in een hottub is ontspannen in de meest ultieme vorm.

De hottubs van RLXD.nl hebben voorgevormde zittingen, zijn uitgerust met LED verlichting en zijn voorzien van luxe hoofdsteunen. En mocht je nou jezelf afvragen hoe deze in je achtertuin krijgen? Dankzij ons speciale frame is de RLXD verhuur hottub super eenvoudig verticaal te vervoeren. We kunnen vrijwel overal komen, een poort van 110 cm breed is genoeg.

Hottub verhuur

Compleet ontzorgd

Onze houtgestookte hottub biedt plaats voor minimaal vijf a zes personen. De huurprijs is inclusief bezorgen, opbouwen en afbouwen (binnen straal van 80 km vanuit Weert). Woon je verder weg? Geen probleem, meerkosten zijn € 0,65 per gereden kilometer En RLXD zou RXLD niet zijn als we je niet volledig tegemoet zouden komen. Hottub Poetsen? Schoonmaken? Niet RLXD! Dus dat doen wij voor je! En om ‘t helemaal aantrekkelijk te maken, krijg je ook nog eens een gratis welkomstpakket van ons.

Achtertuin wellness XXL

Maak gebruik van onze super relaxte combi deals en combineer een verhuur hottub sessie met een bezoekje aan je eigen privé sauna! Naast onze hot tubs, kunnen we namelijk ook een barrelsauna in je achtertuin plaatsen. Of wat denk je van een OFYR huren, buiten koken om je wellness experience helemaal af te maken. Eten bereiden met een OFYR is veel meer dan zomaar even barbecueën. Het is een experience an sich, voor zowel de chef als voor de toeschouwer.

Hot tub Add-ons!

Bij RLXD.nl gaan we nét wat verder dan zomaar even een houtgestookte hottub leveren. We weten immers zelf als geen ander weten hoe het is om te genieten. Daarom hebben we een aantal add-ons ontwikkeld die je hot tub experience nog beter maken!

Hottub Sfeerverlichting
Wat dacht je van extra verlichting? Vanwege onze modulaire systeem kunnen we de hottub leveren met super gezellige sfeerverlichting en heb je hier zelf geen omkijken meer naar. Op een 230v aansluiting of met batterijen, no strings attached!

Hottub Dranktray
Laten we gewoon eerlijk zijn. Bij genieten hoort ook een lekker drankje. Hiervoor hebben we speciale drankhouders ontwikkeld. Ze sluiten perfect aan bij de hottub!

Hottub dak
Het is werkelijk fantastisch om in de regen in een warme hottub te zitten. Maar meningen verschillen. Daarom leveren we ook spantent dakjes. Ook handig als je in de buurt van een boom wilt staan of geen inkijk van boven af wilt hebben!

Hottub Privacy scherm
Niet iedereen in de buurt hoeft mee te gluren als je aan het ontspannen bent in de hottub. Bij RLXD.nl snappen we dat als geen ander. Daarom geven we je de keuze om extra privacy schermpjes mee te bestellen. Nooit meer gluren bij de buren;).

RLXD Hexdeck vlondervloer
Heb je net een overheerlijke hottub sessie gehad, dan zit je niet te wachten op vieze voetjes. Snappen we helemaal bij RLXD.nl, want we zijn zijn zelf ervaringsdeskundigen. Daarom hebben we een superfijn, modulair vloertje ontwikkeld dat perfect aansluit bij het design van onze hottub.

RLXD MAATWERK?
Speciale wensen voor je bruiloft, prive feest of product lancering? Toby maakt het voor je. Stuur hem even een berichtje!

Voordelen van een hottub

Vaarwel stress! In het warme water van de houtgestookte hottub worden je spieren tot 90% ontlast. Hierdoor komt je lichaam maximaal tot rust. Hierdoor slaap je na een heerlijke hottub sessie serieus écht goed. En daarnaast, laten we wel wezen, is een houten hottub in de tuin natuurlijk gewoon een prachtige blikvanger!

Gemak dient de mens

Een verhuur hottub van RLXD.nl helpt je te ontspannen. Echt, in z’n puurste vorm. We hebben namelijk tot in de puntjes nagedacht over hoe we het jou (en onszelf) zo eenvoudig mogelijk kunnen maken. Zo heeft onze verhuur hottub wieltjes. En da’s niet alleen handig met rollen, maar het opent ook nog eens – letterlijk – deuren. Verticaal past onze hottub namelijk door een poort van 110cm! Benieuwd of wij ook op jouw locatie kunnen leveren? Neem contact op!

Welke hot tub wil jij huren?